Här händer det grejer...

Ja, nu är det dags att börja skriva igen, familjen har ju utökats med Love, just nu ca 60 cm lång och 6 kilo tung. Lykke blev beskriven här i bloggen från det att hon var en månad upp tills dess att hon var 15 månader och tanken är att Love ska bli bra beskriven han med, lika bra blir det inte för matte-mamman har upptäckt att tiden för egna projekt minskar rätt drastiskt med barn nummer två.
Men familjen har inte bara utökats, Findus bor numera mest hos Lykke och Loves mormor, han går dit själv och vi hämtar honom med bilen när vi vill ha hem honom. Men nu har vi fått sluta att hämta honom eftersom han ändå bara går tillbaka, dock har det visats sig att han faktiskt hittar hem, men väljer att bo hos mormor för det mesta. 
I skrivande stund är det Pettsons 6 års dag och hur gärna vi än vill fira vår skuttkatt med knasig päls och eget sinne, så är det så att han helt enkelt inte synts till på ett par dagar. Precis nu när vi haft en enorm värmebölja:( Förhoppningarna finns om att han letat reda på ett kallt ställe och att han en dag bara kommer att strosa in här igen, men just nu ser det mörkt ut och vi saknar vår katt. Att inte ha en endaste katt att ta hand om var ju nästan sju år sedan, så ni må tro att det är tomt här hemma.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0