Julkort och Fjollträsk



Matte gör sitt yttersta för att ta årets julkort. Bilden ovan är ett av försöken.
Behöver jag tillägga att det inte går så bra?
En katt morrar på mig, trot eller ej men det är storen. Lillen går och gömmer sig under sängen istället för att morra. Nu har han dessutom kommit på att om han lägger sig längst in i hörnet under sängen så flyttar matte och husse sängen tills skrutten går att plocka fram, så den nya tekniken är att lägga sig mitt under sängen. Och i matte och husses trånga sovrum så är han då svår att nå.

Förutom tvångsfotografering har helgen bjudit på lite shopping (som vanligt) katterna har fått en till bur, och ny inredning till både den gamla och den nya buren (läs badrumsmatta med matchande handduk). Bur nummer två blev inte en exakt kopia av den första, vilket var mattes tanke, utan en spegelvänd i färgerna, det funkar det med. Katterna har provlegat och verkar nöjda.
Lördagskvällen ägnades åt "Luftslottet som sprängdes" med Caroline. Filmen var helt ok . Men varför blev micke lite av en skurk när bokens lilleskurk egentligen är en ny arbetskamrat till Erika?.
Idag har det varit fullt ös här hemma, tvätt, städning och allt möjligt stök .Tyvärr försvann lusten att baka lussekatter och pepparkakor men ingredienserna är inhandlade så det blir väl under veckan.

Till helgen väntar ett besök i den kungliga huvudstaden ja eller fjollträsk som det heter på norrländska. En konsert väntar på fredag och resten av helgen ska vi umgås med goda vänner. Har vi tur dyker vi på några julklappar också, matte har det mesta inhandlat men 4 klappar återstår...

Nu väntar tandborsten och några sidor "när jag hör din röst" aka "new moon". Filmen var bra men som alltid är boken bättre (med undantag för Nicolas Sparks böcker som gör sig bättre som film). Jag är för stunden fast i twiligtträsket och tycks inte komma ur det, jag har travar med olästa böcker men så for en i traven är avverkad blir det en av twiligt böckerna igen.

Så ser livet ut nu, vem vet hur det ser ut i morgon.



RSS 2.0