Tre trötta själar i ett vardagsrum

Matte är trötter, sitter och hänger i soffan. Findus är trötter, ligger ihoprullad bredvid matte. Pettson är trötter, ligger på rygg på mattan och visar magen för alla som vill se. Och titta vill man för det ser så skönt ut.

Igår var det avlopsmässa i Ånge och det är därför matte är trötter. Troligtvis är Findus trötter eftersom matte vaknade av sin egen dröm i natt. När man förklarar för sin katt varför han behöver en slamavskiljare som uppfyller lagens krav, är det dags att fundera över sitt liv. Men oj så roligt det var med avloppsmässa, en massa folk kom, 120 st, mer än en procent av Ånges innvånare. Sundsvalls kommun har blivit utmanade, vi får se hur många som kommer på deras mässa i slutet av maj.

Det fanns mycket matte kunde hittat på ikväll, mattes goa kusin Matilda fyller 19 år idag (ett stort grattis till henne), men som sagt matte är trötter och orkade inte ta sig till Härnösand. Anna och Magnus skulle bestämma sig för en liten Elsa (katt) och jag var medbjuden för att smyggosa med skönheten, men matte är trötter och orkade inte åka till Nordingrå. Springrundan i måndags var en katastrof (grus i ögat och linsuttag mitt under rundan, därefter så mycket håll att matte haltade), så tanken var att nya tag skulle tas idag men som sagt matte är trötter och sitter i soffan, med en katt ihoprullad vid sin sida och en katt som blottar magen liggandes på en matta.

... och kanske var det lika bra att matte inte åkte till Nordingrå för kattungar är svåra att motstå och det räcker med två katter i hushållet. En Pettson och en Findus, de goaste skruttarna som finns.

RSS 2.0