Fyra födelsedagar och några fiaskon

Slutet på augusti är en födelsedagstät tid för mattes släkt, 20:e Lasse 61 år, 21:a Pelle 22 år, 26:e världens bästa syster-Lisa 24 år och idag den 31:a Niclas 28 år. Konstigt nog har jag inte ätit någon tårta. Tur att husses mamma och husses mormor båda fyller år i september så det blir någon ordning:)

Ja de var födelsedagarna, när det gäller fiaskorna har vi det ena värre än det andra. Vad sägs om att mattes föräldrar ska skiljas och att Johan i Ånge vill ha tillbaka sin tjänst, vilket minskar mattes chanser att bli kvar i Ånge drastiskt. SUCK livet är inte alltid lätt, men när det är uppförsbacke för mig är det nedförsbacke för någon annan.

En som har nedförsbacke är katternas faster Caroline som oroat sig för sitt hjärta (det som sitter i kroppen) nu har läkarna kommit fram till att hon inte behöver oroa sig och att hon dessutom har en ovanlig mutation som gör läkare lite prilliga. Matte antar att Carolins hjärtmutation med prilliga läkare går att jämföra med mattes ärr på hornhinnan som gör optikerna prilliga om de får chansen att titta. Konstiga typer de där ltyperna i vita rockar.

Nu ska matte söka jobb medan husse spelar fotboll därefter ska katterna få sig lite gos. Findus hann visserligen ta sig en gosstund med matte i morse. Han kom gnällandes och ville trampa och matte misstänker att anledningen till gnället var att det var förvirrande att vara katt på framnäsgatan i morse. Matte satt nämligen i soffan invirad i täcket samtidigt som hon var i den stora svarta saken på tv:bänken. Är det någon som missat inslaget finns det på nyhetskanalen.se/sundsvall klicka vidare till inslaget "flodkräftan tillbaka".

Kanske blir det en liten lur innan jobbsökande, man kanske skriver bättre ansökningar om ögonen hålls öppna:P
 


RSS 2.0