En är hungrig, en är busig, en målar hus och en är på väg till Umeå

Matte ska åka till Umeå i morgon, så kvällen har ägnats åt att försöka få plats med grejer för en övernattning i min väska som normalt är fylld ändå. Naglarna är nymålade och medan de torkar har jag försökt ignorera Findus matgnäll. Tillslut fick storen nog och kom fram och lade en tass på mig och tittade mig djupt in i ögonen som för att säga "matte jag vet att jag är besvärlig, men om du kunde ge mig lite mat nu så skulle jag vara evigt tacksam för jag är verkligen jättehungrig"
Självklart fick han mat och de flesta naglarna klarade pillet med att öppna mat påsarna. Matte hade kunnat målat naglarna tidigare om det inte var för att Pettson tog mattes bomullsrondeller och har gömt dem. Bara de torkar snart så kan jag gå och lägga mig fast jag vill nog vänta in husse som är och målar en gammal lagkamrats hus. Nu hör jag honom i dörren så lägligt:)

Nästa gång det kommer en rapport från livet hemma hos Pettson och Findus så ska jag berätta om när Findus rymde ute i mattes föräldrars stuga. En spännande historia om en mysig, gosig, busig och stolt kattrackare.  

RSS 2.0