29 Juli - Pettson 2 år



Lilla Pettson har även han blivit stor, 2 år. Grattis sötnos.
 
Matte kommer ihåg det som igår när jag hämtade hem lillkillen från Västerås och hur hemskt det var att ta honom från mamma Doris och hennes matte Johanna. Tänkt så ensamt det blev på Kaserngatan och tänk vilket liv det blev på Framnäsgatan:)

Pettson kommer inte att vara ensam om sin dag länge, redan nu delar han den visserligen med sina syskon, men nästa år blir hans födelsedag, Stefan och Camillas bröllopsdag. Stefan har verkligen prickat in sina högtidsdagar med våra katters födelsedagar. Lätt att komma ihåg för matte och husse:)

25 Juli - Findus 3 år



Mattes lilla skrutt har blivit stor, 3 år. Grattis gubben du är det mysigaste matte vet.

När Findus fyllde år var matte och husse i Stockholm och firade husses kompis Stefans 25 års dag, tänk att de fyller år samma dag.

Findus firade sin födelsedag på pensionat Pärlan, det vill säga hemma hos mattes mamma och pappa.


10 Juli - Fransson blir en Hamrin



Ja, så var vi herr och fru Hamrin.
Matte envisas fortfarande, tre veckor efter den stora dagen, att kalla husse för Fransson. Men ge mig några år till, så har jag nog fått in i skallen att vi båda numera heter Hamrin. Katterna som varit efternamnslösa heter numera Curre Hamrin, båda två:)

Med efternamnet Hamrin följer ett visst beteende, man måste kunna överrösta hela släkten och få sin röst hörd. Dett avklarade husse redan i våras när beslutet tagits som vilket efternamn vi skulle välja. Det andra som kännetecknar en Hamrinare är att vi föredrar vaniljsåsen framför pajen. Här har husse något att jobba på för igår kväll såg matte att det låg mer blåbärspaj än vaniljsåsen på tallriken. 

Bröllopet var en rejäl urladdning, och matte och husse behövde nästan en vecka för att fungera normalt igen. Nu ser vi framemot bröllopsresan i oktober då safari i Kenya och sol och bad i Seychellerna står på schemat.

RSS 2.0