Två födelsedagar och ett veterinärbesök

I lördags fyllde Findus två år, och i onsdags blev Pettson ett år och slutade därmed att vara kattunge.
Katterna har firats med allehanda specialiteter, majs, kantareller, torsk och grilad kyckling. Som extra krydda till födelsedagen hade vi tänkt köpa ett klösträd men det fanns inte i butiken så de har beställt ett till oss.

På Pettsons födelsedag tog vi katterna till veterinären för en hälsokontroll. Utslaget Pettson fullt frisk ,Findus tandsten och vi trodde ett tag att han hade ont i ryggen men det visade sig att han bara var less på veterinärens klämande. Båda katterna var lite väl runda så nu är det mindre mat som gäller hemma på Framnäsgatan.

Idag var matte och husses sista dag på jobbet innan semestern, så nu är vi hemma och lediga i tre veckor.
Huse och Findus är ute på promenad och Pettson håller matte sällskap i soffan spinnandes med ett paket näsdukar mellan framtassarna. Liet är skönt när an vet att man är ledig, semestern kommer innebära en båtluff i Stockholms skärgård, besök i den kungliga huvudstaden och en tripp til västerås. Mate ska ut på en islandshäst tur, en kanot ska sjösättas och vi ska bara ta det lungt. När matte och husse lämnar Timrå får katterna semester de med en och en halv vecka i Hårsta inte illa

RSS 2.0