Första dagen hemma utan husse-pappan

I morse vaknade Lykke för en omgång mat 07.19 perfekt tajmat för 07.20 var det dags för husse-pappan att kliva upp. Husse-pappan kom upp och iväg och Findus somnade om utan den morgonpromenad han njutit av i de 6 veckor då husse-pappan varit ledig. Lykke fick sin mat och efter det somnade både Lykke och matte-mamman om, vi tycker nämligen att dagen börjar först vid 9:30.
Nu har vi avklarat ett par timmar av den första av många dagar utan husse-pappans sällskap. Visst är husse-pappan saknad men vi tror att vi ska klara oss. Hittills har dagen inneburit Lykkegnäll i tre timmar, men nu sover lillgumman nöjt på matte-mamman, familjens gosiga kissar ligger även de och sover. Hela familjen är lite trötta efter att ha haft finfrämmande från Vallentuna hela helgen, till och med katterna fick fint besök av tjusiga och mysiga Elsa som spenderat största delen av helgen liggandes på näst översta platån i klösträdet. Ja när hon inte jagat storen och lillen runt lägenheten förstås.
I eftermiddag ska familjens tvåbeningar besöka en fotograf som ska se till att tvåbeningarna hamnar i tidningen så släkt och vänner blir nöjda. Men innan dess ska Findus och barnvagnen rastas. Så det kanske är bäst att börja med det nu, det tar nämligen lite längre tid att få saker och ting gjorda nuförtiden.

I

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0