Turkiet



Vi hamnade i Kemer, på Hotel Garden Resort.
Det var värt varje krona. Maten var god, rummet fint, vädret bra, poolen alldeles för kall men ljuvligt nödvändig efter några timmar i solstolen.

Vi gjorde ingenting mer än att ta det lungt, åt, läste, åt, sov middag, åt, promenerade, åt lite till. Det var efterrättsbuffé både till lunch och middag så herr och fru Hamrin levde gott=)

Husse som har lite mindre tålamod än matte när det kommer till att göra ingenting, blev underhållen av hotellets personal, var det inte, boccia, luftgevärsskytte, pingis eller stepaerobics så lyckades matte lura ned honom i poolen i tid för förmiddagarnas vattengympa.

Vi promerade runt i Kemer som är en mycket vacker by/stad omringat av höga berg med flera vackra parker och en härlig strandpromenad. Vi var där i alldeles rätt tid för att känna doften av alla blommande apelsinträd.

Nu sitter matte i soffan och ute regnar det, matte har ett kaos i lägenheten som ska redas ut, helst innan husse kommer hem om en timme, tur då att man kan få drömma sig bort till solen och värmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0