Katter har tänder!

Ja utifall att det finns någon fler än matte som hade glömt en sådan detalj.

Skötbordet står målat, monterat och nästan klart i badrummet. Att det bara är nästan klart beror på att någon av katterna har bitit på den upplåsbara skötbädden. När matte igår kväll skulle försöka blåsa upp bädden så visade sig det vara en mycket svårfylld bädd, matte blåste och blåste, bädden fylldes för en stund och så var den halvslapp, matte blåste mer och försökte sätta igen öppningen och hör då hur det lixom pyser efter ena sidan. Matte misstänker ett hål och tittar åt blåsljuds hållet och hittar inte ett utan fyra små hål med mycket jämna mellanrum.
Ja så var det med den skötbädden, det blir till att köpa en ny med ett lite hållbarare material. Men om man är som matte och har glömt att ens katter har tänder får man faktiskt skylla sig själv.

Då kanske ni undrar vem av katterna som var skyldig, matte kan inte säkert veta, men Gubben Pettson brukar vara den som äter plast medan Findus föredrar Sundsvalls nyheter eller annan reklam. Vilka katter vi har!
På tal om Gubben Pettson så kan matte meddela att ögonen nästan inte alls rinner längre, men att Pettson tyvärr nu förknippar matte med ögonsalva och springer och gömmer sig när matte närmar sig. Men som tur är får matte gos ändå, för det verkar som om Pettson klurat ut att matte inte har salvan tillhands. Så när Pettson är gossugen så kommer han för att gosa, de villkoren duger fint tycker jag.

Idag blir det alltså en vaggande tur på Birsta, sängöverdrag, byrå, SKÖTBÄDD och byte av tvättkorg står på listan, tur att Birsta trippen redan var inplanerad. Mattes mamma behöver nämligen också en byrå så matte får sällskap idag=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0