Roadtrip

Matte och husse är på en liten roadtrip, vi är på väg till Hammarstrand för att hämta en vit klänning, som en tant inte skickat som hon lovat. Så om några timmar får matte äntligen svaret på om klänningen passar, gör den inte det blirr det pulver diet från och med imorgon.

Katterna är kvar hemme, lite missnöjda eftersom vi bara var in och vände. Pettsons päls har börjat få tovor och matte funderar på att börja balsamera lillskrutten med jämna mellanrum. Inte har har han lärt sig att komma på inkallning heller, men matte och husse är lite för upptagna för att ha katterna på grönbete, nu är fokus på den 10 juli och därefter är det semester och då återupptar vi Pettsons träningsläger.

Nu ska det pysslas lite medan husse kör, det gäller att optimera tiden. Tanken var att matte skulle baka idag, men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Passerar Överloning
Over and out

Kommentarer
Postat av: Matilda

Men gud va spännande! jag önskar att jag kunde vara med när du provar den! Jag tror den sitter som en smäck :) ska bli intressant att se din matlåda i morgon!

varför hade inte tanten skickat den? trodde hon att du ville ha den levererad den 9 juli eller?



Angående Pettson så tror jag inte att han mår så illa av att göra ett uppehålli träningen :)

kramkrma vi ses imorgon :)

2010-06-23 @ 22:17:31
URL: http://www.valdemarsrum.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Tack för klapparna :) Här hemma har det hänt grejer sen sist vi hördes. Vi har fått en ny husse vid namn David. Manne flyttade i november, han och matte skiljdes som vänner efter nästan 7 år tillsammans. Ibland vill man inte samma saker här i livet och det var det de kom fram till.. David gillar vi skarpt och han gillar oss minst lika mycket. :)



Ha det nu så gott och hälsa husse och matte all lycka till bröllopet!! Stor kram och mjau från Doris och Sigge

2010-06-29 @ 20:45:58
URL: http://doriskattungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0