Lillen's äventyr

Pettson gör mer än att pinka i transportburen, just nu åmar han sig runt matte och ställer sig på tagentbordet för uppmärksamhet, han gnider sig mot datorn och vill ha all mattes uppmärksamhet. Trevligt att det är så ibland, för matte misstänker att Pettson hamnat i tonåringarnas trotsiga värld. När man ropar på skrutten så kommer han nämligen inte längre.

Ute i Armsjön häromdagen, var Pettson försvunnen när vi skulle åka, vi ropade och lockade men inte dök han upp.Till slut lyfte husses mamma på ena sängen och där under låg han i godan ro och visade inga tecken på att vilja flytta på sig.

Sist vi var i Hårsta där mattes föräldrar har stuga, fick katterna ströva fritt en stund innan de blev kopplade, raskt sprang de och gömde sig under grannarnas stuga. Findus kunde man locka ut efter en stund, men Pettson han stannar tills han själv känner att han är nöjd. Snabb är han också, så det är inte helt självklart att man kan fånga honom även om han tillslut kommer ut. Det finns en överhängande risk att han vänder och springer in igen. 

Nä, matte måste hitta något nytt att locka med, godispapper funkar alltid, men det har ju inte matte i fickorna så ofta. Näsduksförpackningar är också oemotståndligt för lillen, men det har ju matte bara på sig när hon är förkyld.  Något nytt lockmedel krävs.
Förslag, någon?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0