Så var det klart

Pettson får precis som de flesta av sina syskon (som man kan läsa om på http://www.doriskattungar.blogg.se/) åka cykel till veterinären.
Timrå centrum består av en lång gata, i ena änden bor vi och i andra änden finns veterinären. På ditvägen fick Pettson sitta på sin röda filt i cykelkorgen och ville "bara" hoppa ut 10 gånger. Hem fick han istället åka i buren på pakethållaren, för då hade matte köpt med sig massa mat till Findus som inte kan äta vanlig kattmat utan kräver specialkost från veterinären.
Hos veterinären fick vi vänta en stund och en stor flåsig bulldogg kom, och med tanke på vilken mamma Pettson har (Doris, en söt ,röd katt med mycket fräs i) så blev det en del fräs och ragg. Pettson satt på disken och receptionisten ville behålla honom som kuttersmycke ett tag men se det gick inte matte med på. Från behandlings rummet kom en annan hund ut men den bekymrade inte Pettson det minsta. Till sist var det Pettsons tur, och allt gick smidigt inte ett pip.  Matte frågade om det skulle kunna gå att samordna katternas vacinationer så småningom och det skule visst gå bra.

Väl hema igen väntade dagens promenad, att ha två katter är oftast inget problem, men att ta med sig två katter på promenad är att be om bekymmer. Pettson går inte mer än några meter än medan FIndus gärna traskar större sträckor. Men just i dag kom vi ut i trapphuset samtidigt som stora hundvalpen med ögon i olika färg, denne hundens matte, dennes kompis och kompisens brukare, full fart med andra ord. Vi kom ut allihop sedan skrämde hunden Findus som då vände och ville in. Ja ja det kanske blir en längre promenad i morgon.

Nu ska Pettson, Findus och matte titta klart på Kattonauten, även om hon måste hämta katterna och lura dem att stanna i soffan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0